GÜNDEM

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Ve İlköğretim Haftası'nda Keçiören Özel Eğitim Anaokulu Ziyareti

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası münasebetiyle Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Fatih PAÇA, Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet AKÇAY ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar TÜRK Keçiören Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret ederek özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin okulun ilk günündeki heyecanlarına ortak oldular.

Okuldaki derslikler ile etkinlik/oyun odasını gezen Sayın Genel Müdür Yardımcımız ve beraberindeki heyet, ziyaretleri esnasında öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin okuldaki ilk gün sevinçlerini paylaştılar.

Dersliklerin ziyareti sonrasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Sayın Genel Müdür Yardımcımız, öğretmen ve öğrencilerimizle bugün burada beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Erken çocukluk ve okul öncesi dönemin özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin yaşamında, öğrencilerin bir sonraki eğitim kademesine hazırlanmasında ve kurallı bir yapıda eğitim hizmetleri alınmasında önemli bir aşama olduğunu, bu dönemde ailelerin desteklenmesinin aslında çocukların desteklenmesini sağlayacağını vurgulayan Sayın Genel Müdür Yardımcımız okul yöneticilerine ve öğretmenlere emek ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca özel eğitim alanında görev yapan yönetici ve öğretmenlerimizin sunulan eğitim hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerinin kıymetli olduğunu, tecrübe paylaşımının çalışmalara katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

Okul öğrenci ve öğretmenlerinin farkındalık amacıyla balon uçurulması ve toplu fotoğraf çekimi sonrası program sona erdi.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının sevgili özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimiz, kıymetli aileleri ve öğrencilerimizle çalışan değerli öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

{ "vars": { "account": "G-DWD9KP42D3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }