GÜNDEM

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları Müzakere Toplantısı Yapıldı

Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen, Genel Müdür Yardımcımız Oğuzhan Özkan, Daire Başkanlarımız ve Din Öğretiminden sorumlu 81 İl Müdür Yardımcısı/ Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları Müzakere Toplantısı yapıldı.

Toplantı, Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen'in Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili açış konuşmalarıyla başladı.  Genel Müdür Yardımcımız ve Daire Başkanlarımız kendi alanları ile ilgili sunumlarını yaptılar.

Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Uğur Tecir, Eğitim Ortamları, Öğrenci İşleri, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Durmaz, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Mustafa Yıldız, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Bünyamin Akyüz, Öğretim Programları ve Materyalleri Daire Başkanı Hasan Özarslan, Öğrenme Süreçleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı İhsan Erkul toplantıya katılım sağladılar.

Toplantıda yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmesi planlanan projeler, eğitimler, çalışmalar müzakere edilirken toplantı sonunda din öğretimi alanında görev yapan şube müdürlerimizden ve il millî eğitim müdür yardımcılarımızdan görüş ve önerileri alındı. Toplantı, Genel Müdürümüz İşleyen'in 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması dilekleriyle sona erdi.

{ "vars": { "account": "G-DWD9KP42D3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }