eTwinning Mesleki Eğitim Çalıştayı’na mesleki eğitim kurumlarında çalışan öğretmenler, akademisyenler, eğitmenler ve Ulusal Destek Servisi üyelerinden oluşan 130 kişi katılım sağladı. Çalıştayda sanayi odası ve mesleki eğitim işbilrliği, meslek liselerinin uluslararasılaştırılması, eTwinning yıllık tema, yenilikçi öğrenme alanlarının mesleki eğitimde uygulanması, robotik-kodlama, üretken yapay zeka araçları, yaratıcı drama, Twinspace, Web Araçları gibi konularda sunum ve atölyeler gerçekleştirildi.
eTwinning Temel Eğitim Çalıştayı’na ise okul öncesi ve ilkokul düzeyinde çalışan öğretmenler akademisyenler, eğitmenler, okul müdürleri ve Ulusal Destek Servisi üyelerinden oluşan 140 kişi katılım sağladı. Çalıştayda doğa eğitimi ve sürdürülebilirlik, eğitim ortamlarını zenginleştirme, etwinning yıllık tema, eTwinning okulu, robotik kodlama ve programlama araçları ile proje geliştirme, ekolojik okuryazarlık, yeni proje fikri oluşturma, Bilim Eğitimi ve Yaratıcılık, Twinspace, Web Araçları gibi konularda sunum ve atölyeler gerçekleştirildi.
Her iki çalıştayda da öğretmenlerin proje grupları oluşturarak yeni projeler oluşturmaları, projelerini sunmaları sağlanmıştır. Kalite Etiketi alan 20 farklı proje her bir çalıştayda proje stantları ile katılımcılara sergilenmiştir.