1 Mayıs Fotoğraf Sergisi Emeğiyle ülkemizi ayakta tutan işçi ve emekçi kardeşlerimizin hikâyelerini yansıtan sergimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. #EmekVarsaUmutVar
📸🎞️1 Mayıs Fotoğraf Sergisi
— T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (@csgbakanligi) April 28, 2025
Emeğiyle ülkemizi ayakta tutan işçi ve emekçi kardeşlerimizin hikâyelerini yansıtan sergimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. #EmekVarsaUmutVar
📍@cb_kutuphane pic.twitter.com/1MRr6R2tCm
Ülkemizin dört bir yanında farklı çalışma alanlarında çalışan, üreten, emek gösteren işçilerimizin karelerinin yer aldığı 1 Mayıs Fotoğraf Sergimiz Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde sizleri bekliyor. Sergimiz 2 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.
Ülkemizin büyümesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayan işçilerimizin mücadelesini görünür kılmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sergisi” Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Divan Salonu’nda açıldı.
Emeğiyle ülkemize değer katan işçilerimizin hikâyesinin fotoğraf kareleriyle anlatıldığı sergimizi Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Divan Salonu’nda ziyaret edebilirsiniz.
SAATLER
09:15 - 17:45