İlk Bilim Kampı Temmuz ayında Afyon’da gerçekleştirmiş olup 2024 yılı sonuna kadar 6 farklı bölgede daha TÜBİTAK Bilim Kampları düzenlenecektir. Bu kamplar Fizik temalı olup lise öğrencileri ile gerçekleştirilecektir. Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yapılacak kamplar için başvurular başlamış olup, her kampın başlama tarihinden 15 gün önce başvuru alımları sona erecektir.

Başvurular buradan yapılabilecektir. Bilim kamplarına başvurular ve kampların takvimiyle (Tablo) ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

TÜBİTAK Bilim Kampları Takvimi

Bilim Kampları

Bilim kamplarımız TÜBİTAK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı paydaşlığında yürütülmektedir. Kamplara katılım ücretsiz olup çeşitli hizmetler (konaklama, yemek vb.) düzenleyici kuruluşlar tarafından sağlanacaktır. Kamplara katılmaya hak kazanan öğrenciler ikamet ettikleri ilde bulunan Gençlik Merkezlerince belirlenmiş olan toplanma alanlarına kendi imkânlarıyla ulaşım sağlayacak olup, bu merkezlerde toplandıktan sonra düzenleyici kuruluşlar tarafından kamp alanına ulaşımları sağlanacaktır. Hak kazanan öğrencilerimiz ile ulaşım planlamaları için iletişime geçilecektir.

18 yaşını doldurmamış katılımcıların velilerinden katılım izin belgesi istenecektir. Bilim kamplarına katılmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıt esnasında gerekli belgeleri (Veli İzin ve Sağlık Beyannamesi ve Öğrenci Belgesi) kampın başlangıç tarihine kadar ibraz etmesi zorunludur. Başvuru sisteminde bulunan Veli İzin ve Sağlık Beyanı belgesi doldurulduktan sonra ıslak imzalı olarak sisteme görselinin yüklenmesi beklenmektedir. Belge teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. TÜBİTAK Bilim Kampları başvuru sonuçları kamp tarihinden 1 hafta önce e-posta aracılığıyla bildirilecektir.

Tarifsiz sevinç yaşatan millî okçularımızı selâmlıyoruz! Tarifsiz sevinç yaşatan millî okçularımızı selâmlıyoruz!

İletişim adresi: [email protected]