MEMUR

Memur ne aldıysa ( Ev-Araba) Kamu Sen'in yetkili olduğu 2002-2011 yılları arasında almıştır

Türk Büro Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Türkeş GÜNEY, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Memur ne aldıysa ( Ev-Araba) @Kamu_Sen in yetkili olduğu 2002-2011 yılları arasında almıştır." dedi

@TurkesGuney

Memur sendikacılığının kurucusu ve okulu, memura sendika hakkını mücadele ile alan teşkilatın adı Kamu_Sendir.

Memur ne aldıysa ( Ev-Araba) @Kamu_Sen in yetkili olduğu 2002-2011 yılları arasında almıştır. Yetkinin malum sendikaya geçtiği “Son yedi dönem 14 senenin” bilançosu maaş ve ücretler % 60 geriye gitmiş, alım gücü düşmüştür.

@Kamu_Sen

 Türkiye Kamu-Sen'in yeri Türk memurunun yanıdır. Ramazan ayı boyunca sahada ve masada çalışanlarımızla bir araya geldik, çalışanlarımızın sorunlarını karar alıcılarla paylaştık.

{ "vars": { "account": "G-DWD9KP42D3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }