Bu stratejik yatırımla, Co Print girişiminin uluslararasılaşma hızının artmasını, operasyonel kapasitesini genişletmesini, üretim hacmini artırmasını ve küresel ölçekte güçlü bir marka haline gelmesine katkı sunmayı hedefliyoruz.
Geçtiğimiz yıl Take Off Girişim Zirvesi’nde yatırım ödülü alarak dikkatleri üzerine çeken Co Print, yenilikçi teknolojisiyle 3D baskı süreçlerinde fark yaratıyor. Geliştirdikleri özel ChromaSet ve KCM Set modülleri ile kullanıcılar, tek bir baskı ucu kullanarak çok renkli ve çok malzemeli modeller üretebiliyor. Bu teknoloji, baskı deneyimini daha verimli ve esnek hale getirirken, özellikle üretim ve tasarım alanlarında çeşitli avantajlar sunuyor.
T3 GSYF’nin Co Print’e yaptığı yatırım, Türkiye’nin teknoloji odaklı girişimlerini uluslararası arenada daha rekabetçi hale getirmek için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu iş birliği, geleceğin teknolojilerini şekillendirme ve Türkiye’nin küresel teknoloji ekosistemindeki yerini güçlendirme yolunda güçlü bir örnek teşkil ediyor.